Dennis van der Haagen verlaat directie Ampco Flashlight Rental
woensdag 20 september 2023

Dennis van der Haagen verlaat directie Ampco Flashlight Rental

Dennis van der Haagen treedt per 1 oktober terug uit de directie van Ampco Flashlight Rental. Hij meldt daarover het volgende: “Wat in 2013 begon als een kort verhaal leest inmiddels als een boek. Heel veel memorabele producties en bedrijfsaangelegenheden zijn de revue gepasseerd.”

“Van spraakmakende theatervoorstellingen en tv formats tot grote Live events zijn van licht, geluid, rigging en motion voorzien. Er is een onuitwisbare bijdrage geleverd aan het succes van al deze producties. We hebben hoge toppen bereikt zoals de verzorging van licht, geluid en rigging op het Eurovisie Songfestival maar we zijn ook door diepe dalen gegaan met het verlies van collega’s en de effecten van de coronapandemie.”

Dennis van der Haagen vervolgt: “Inmiddels is Ampco Flashlight zelf ruim 50 jaar jong en ‘still going strong’, het is gewoonweg het mooiste bedrijf binnen het mooiste vak dat er bestaat. Na 10 jaar aan het front is het voor mij nu echter tijd om per 1 oktober aanstaande wat meer de luwte van de achterhoede op te zoeken. Ik heb genoten van alle klussen, collega’s en relaties, samen grote successen gevierd en ook steeds weer problemen weten op te lossen.”

“Er staat inmiddels een nieuwe lichting ervaren, enthousiaste en energieke collega’s klaar om het avontuur voort te zetten. Mijn toekomstige rol binnen Ampco Flashlight zal met name bestaan uit het onderhouden van een aantal bestaande business relations en kijken naar nieuwe opportunities voor Ampco Flashlight. Huidige maar ook nieuwe relaties in binnen- en buitenland, waaronder die binnen de internationale en touringindustrie, staan hierin centraal.”

Dick van Berkum, CEO Ampco Flashlight Group, voegt toe: “Dennis, bedankt voor je enorme inzet en het geweldige werk dat je jarenlang als commercieel directeur zowel in voor- als in tegenspoed voor ons gedaan hebt. Ik ben erg blij dat je voor ons op het gebied van business relations aan de slag blijft.”

Bron: Ampco Flashlight Group/BM

Bericht delen