Dinsdag 16 januari 2018

Dennis Music en CTM Publishing samen

CTM Publishing en Dennis Music hebben besloten om met onmiddellijke ingang exclusief te gaan samenwerken. De samenwerking zal opereren onder de naam CTM Production Music.

CTM Publishing en Dennis Music creëren zo gezamenlijk de grootste onafhankelijke production music library in de Benelux voor commercials, tv, radio, film- en av-producties. Van klassiek tot pop en jazz, er is muziek in elk genre. De ruim 350.000 tracks zijn te vinden op de CTMPM website op basis van het MusicSearch systeem van Sonofind. De tracks zijn alle vooraf gecleared bij de rechthebbenden.
CTM Publishing is sinds een aantal jaren ook succesvol als production music library uitgeverij en vertegenwoordigt een aantal internationaal bekende libraries, waaronder Cavendish, 5 Alarm, Boosey and Hawkes, & Abaco. Dennis Music is een van de grondleggers van production library music, opgericht in 1968 en heeft een zeer uitgebreide muziekcatalogus, waaronder Sonoton, de grootse onafhankelijke music library ter wereld. Daarnaast heeft Dennis Music ook een eigen production music label.
CTM Production Music zal geleid worden door Dennis Bosheck (rechts op de foto) samen met Claire Niven, onder de verantwoordelijkheid van Jitze de Raaff, MD CTM Publishing (links).

Bron: CTM Production Music/Broadcast Magazine

 

Bericht delen