dinsdag 16 januari 2018

De impact van virtual reality op sport

Welke rol kan virtual reality spelen in de beleving van sport? Welke bedrijven zijn al actief op dit gebied en wat zijn de eerste ervaringen? Tijdens de Amazing Monday, op maandagmiddag 7 november in de Amsterdam ArenA, staan deze vragen centraal.

In korte presentaties en demo’s geven Surround Vision, LiveLikeVR, TNO, Beyond Sports, MediaMonks en Helden inzicht in manieren waarop virtual reality sport naar een hoger niveau kan brengen.

De Amazing Monday wordt georganiseerd door iMMovator in samenwerking met de Amsterdam ArenA, in het kader van het SAX-programma (Spectacular Arena Experiences). Tijdens de Amazing Monday worden korte presentaties gegeven over de impact van virtual reality op sportbeleving, beoefening en verslaglegging, met het doel de kennis over deze nieuwe technologie te delen met de sector.

Ook is er uitgebreid tijd om zelf te ervaren wat de kracht van virtual reality voor sport kan betekenen. Er worden diverse demo’s gegeven van VR-toepassingen op verschillende devices, zoals de Hololens, HTC Vive, Samsung Gear en Oculus Rift.

Meer informatie en gratis inschrijving via de iMMovator website.

Bron: iMMovator/Broadcast Magazine

Bericht delen