dinsdag 16 januari 2018

Correctie: Media Park live vanaf IBC

In samenwerking met een aantal partners maakt het Hilversumse Media Park vanuit een mobiele studio live radio tijdens de IBC in Amsterdam, de grootste broadcastbeurs van Europa.

In het radioprogramma wordt live verslag gedaan van de IBC en komen vele mediaprofessionals aan het woord. New Business Radio is verantwoordelijk voor de programmering van de radioshow, waarin MediaMatters een gedeelte van de startup-programmering op zich neemt. Ericsson verzorgt de radiofaciliteiten in de mobiele studio, die beschikbaar is gesteld door Eventrent. Daarnaast is de mobiele studio een echte ontmoetingsplek voor de (Nederlandse) media-industrie. Deze dient namelijk als start- en eindpunt voor de begeleide tours die iMMovator op de IBC verzorgt.

Mark Achterberg (Media Park): “Door deze samenwerking tussen verschillende organisaties op het park kunnen we mediaprofessionals en startups een bijzonder podium bieden tijdens de IBC. Bovendien is het een snelle en effectieve manier om op elk uur van de dag volledig op de hoogte te zijn van wat er op de beursvloer gebeurt, helemaal van nu.”

Josbert van Rooijen (Ericsson): “Ericsson blij is deel te nemen aan deze samenwerking, omdat wij verbinden door onze media- en connectiviteitsoplossingen. Wij laten hier ook zien wat we op het gebied van radio en events te bieden hebben.” Jaco Bal (New Business Radio): “We hebben ontzettend veel zin om met New Business Radio live verslag te mogen doen van ‘s werelds meest toonaangevend media event. We zenden dit lineair uit en stellen de content achteraf beschikbaar door middel van podcasts.”

In het radioprogramma van MediaMatters is veel aandacht voor het Startup Forum dat op zondag 17 september plaatsvindt op de IBC. Daar krijgen mediabedrijven en investeerders de gelegenheid om startups te ontmoeten. De mobiele studio is te vinden op het buitenterrein (Outside Exhibition). De radio show is te beluisteren via www.newbusinessradio.nl en te bekijken via YouTube.

Bron: Media Park

Bericht delen