Chain en Focus verder als Production People
maandag 25 september 2023

Chain en Focus verder als Production People

Chain en Focus bundelen hun krachten en versterken elkaar. Met respect voor de historie van de twee bedrijven én met behoud van hun sterktes en specialisaties gaan ze vanaf nu verder onder de naam Production People.

Chain is hét facilitaire bedrijf voor de Nederlandse broadcastindustrie. Het bedrijf is een multidisciplinaire dienstverlener voor licht, rigging, audio en video. Met veel ‘in house’ specialisten die een productie begeleiden van de tekentafel tot het moment dat het tv-programma live gaat.

Focus is in binnen- en buitenland al meer dan 30 jaar een betrouwbare en toonaangevende partner op het gebied van live-entertainment, events, beurzen en festivals. Met spectaculair licht, audio en video verandert Focus ieder evenement in een spektakel.

Als Production People zetten Chain en Focus de stap om klaar te zijn voor de toekomst en nog beter in te spelen op de veranderende behoeftes en verwachtingen van de klanten. Het samenbrengen van de jarenlange kennis, de uitgebreide ervaring en het talent van de medewerkers creëert een meerwaarde en zorgt voor een positieve synergie waarbij het geheel meer is dan de som van de delen.

In een markt waarin disciplines naar elkaar toe groeien en kennis in verschillende vakgebieden vereist is om een opdracht succesvol te voltooien, biedt Production People een toegevoegde waarde met hun multidisciplinaire teams die houden van hun vak. Vertrekkend vanuit de wensen van de klant reiken deze teams voor iedere productie steeds totaaloplossingen op maat aan en ze spelen daarbij ontzorgend, flexibel en adequaat in op wat klanten vragen.

Op de foto van links naar rechts: Christophe Van Schoorisse (Managing Director, Production People), Theo van Workum (CEO, Rent-All Group), Rob van Hees (General Manager, Production People).

Bron: Production People/BM

Bericht delen