Canon zoekt avonturiers met passie voor video
Dinsdag 16 januari 2018

Canon zoekt avonturiers met passie voor video

Canon is voor de derde keer op rij samen met Noordkaap Challenge op zoek naar avontuurlijke fotografen of videomakers die de Challenge in beeld en geluid willen vastleggen. Op woensdag 8 december klinkt het startschot bij Radio 3FM en vertrekken honderd deelnemers richting de Noordkaap in Noorwegen.

De deelnemers van deze zevende editie trotseren extreme kou en donkere ijswegen en jagen op het Noorderlicht. Onderweg halen de teams geld op voor 3FM Serious Request door het uitvoeren van opdrachten. De finish is op 20 december bij het Glazen Huis in Apeldoorn waar de cheque met het ingezamelde bedrag wordt overhandigd aan de dj’s van 3FM Serious Request.

Canon en Noordkaap Challenge zoeken voor de Canon Camera Crew getalenteerde kandidaten met ervaring op het gebied van fotografie of video. Gepassioneerde mensen die kunnen werken in extreme weersomstandigheden, creatief met beeld kunnen omgaan en oog hebben voor bijzondere momenten en vergezichten. Samen met de organisatie van de Noordkaap Challenge wordt de Canon Camera Crew gevormd: een team dat de reis, omgeving en teams vastlegt in beeld en geluid.

Je kunt je aanmelden door je beste werk in te sturen en je motivatie te delen. Je inzending kun je via WeTransfer sturen vóór 17 november naar canon@noordkaapchallenge.com. De winnaars worden op 25 november gepresenteerd tijdens het Meet & Greet-evenement waar alle teams gebriefd worden over de reis. Kijk hier voor meer informatie.

Bron: Canon/BM

Bericht delen