Dinsdag 16 januari 2018

Broadcast Rental benoemt Frank Steenbeek als COO

Broadcast Rental heeft bekend gemaakt dat Frank Steenbeek is benoemd als Chief Operating Officer. Steenbeek (39) is al bijna 20 jaar actief in de broadcast wereld en afkomstig van EndemolShine waar hij vanaf 2007 verantwoordelijk was voor sportproductie.

De functie van COO is nieuw bij Broadcast Rental en ingegeven door de groei en ambities van het bedrijf. 

“We zijn in een fase beland waar we binnen het managementteam de taken opnieuw moeten verdelen”, aldus Geert Paul Slee, oprichter en CEO.

“Ik ken Steenbeek al vele jaren en hij is met al zijn ervaring bij facilitaire bedrijven en producenten de ideale man voor deze job. Als COO wordt hij verantwoordelijk voor het operationele proces en de uitvoering van projecten. Daarnaast zal Steenbeek een belangrijke rol gaan spelen in de acquisitie van nieuwe opdrachten in binnen- en buitenland.”

Frank Steenbeek: “Ik kijk uit naar mijn nieuwe functie bij Broadcast Rental. Het is een bedrijf met enthousiaste vakmensen die mij eenzelfde gevoel geven als destijds bij Cinevideogroep het geval was. Ik hoop met mijn kennis en ervaring een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan de verdere uitbouw van Broadcast Rental.” 

Naast vele projecten in Nederland is de apparatuur en know how van Broadcast Rental de afgelopen jaren ingezet bij vele internationale producties, van de Olympische Spelen tot de Europese voetbalfinales en van The Rolling Stones in Cuba tot de Joshua Tree 2017 Tour van U2. 

Bron: Broadcast Rental/BM

Bericht delen