BMplus

Broadcast Media Society over AI: tussen hype en hoop

Op maandag 3 april organiseert BM (Broadcast Magazine) in Beeld & Geluid in Hilversum een Broadcast Media Society over kunstmatige intelligentie en proberen we zin en onzin van elkaar te onderscheiden, hype en hoop in kaart te brengen.

Wat is of wordt het effect van AI precies op de mediasector? Marginaal of revolutionair? Is AI een kans of een bedreiging voor de branche en hoe kijken de hoofdrolspelers daar zelf tegenaan? Kunnen bijvoorbeeld scenarioschrijvers en voice-overbedrijven wel inpakken in de nabije toekomst?

Deze en andere vragen staan centraal op 3 april. Carlo van Lienden, eigenaar FORESEE Media en kenner van de Metaverse, synthetische & nieuwe media, is presentator/spreker tijdens deze BMS. Hij gaat onder andere in gesprek met Daan Odijk, Data Science Manager bij RTL, Rosanne van de Leemkolk, conceptontwikkelaar Innovatie bij KRO-NCRV en Jeroen de Cloe, Chief Innovation Officer bij Talespin.

Datum: maandag 3 april
Locatie: Beeld & Geluid Hilversum
Inloop: 15.30 uur
BMS: 16.00-17.00 uur, na afloop borrel

Wie verzekerd wil zijn van een plaats in Theaterzaal 1, kan zich vast aanmelden door een mail te sturen naar raymond@fcklap.nl

Bron: BM