ZTACK viert koningsnacht met Pre-Party XXL
vrijdag 24 april 2020

ZTACK viert koningsnacht met Pre-Party XXL

Jongerenplatform ZTACK heeft voor alle thuiszittende jongeren de nieuwste DJ talenten van Nederland geprogrammeerd. Speciaal voor koningsnacht mixen zij een Pre-Party XXL.

Zondagavond 26 april vanaf 19.00 uur tonen zeven DJ talenten hun kunsten in een zeven uur durende mix marathon. De Pre-Party XXL duurt tot 2.00 uur op Koningsdag. Achtereenvolgens zijn Lizz V, Jay Riet, Oscar Houser, Yoranty, Ian Zwaardski, Sjefjock en DJ Flash Junior te horen op ZTACK.

Station Manager Daan Prins: ”Ik denk dat wij op deze manier iedereen, ondanks dat we in thuisisolatie zitten, toch een fantastische koningsnacht kunnen bieden met geweldige mixes van de grootste talenten van Nederland. Ik zou zeggen pak een biertje, zet je speaker aan en vier je koningsnacht met ZTACK.”

Ook in deze coronatijden blijft het jongerenplatform ZTACK zich verder ontwikkelen. Het jongerenplatform, geïnitieerd door De Radiofabriek en Radiocoach Pierre Papa, werd de afgelopen tijd uitgebreid met drie nieuwe talenten: Bjarn Bronsveld (Music Director/Developer), Laurie Bakker (Copywriter) en Jelmer Witteveen (Socials/Branding).

De ZTACK talenten ontwikkelden de afgelopen tijd zelf een compleet nieuwe website, nieuwe podcasts en verschillende radioformats. ZTACK is inmiddels ook te beluisteren via de platformen JUKE, Sonos en TuneIn.

Bron: ZTACK/BM

Bericht delen