YouTuber Royalistiq komt met eigen film
vrijdag 1 november 2019

YouTuber Royalistiq komt met eigen film

Na Dylan Haegens en Gio Latooy maakt ook de populaire YouTuber Royalistiq de stap naar de bioscoop. Hij koos voor een scenario dat in het verlengde ligt van zijn huidige activiteiten.

Royalistiq (Roy Beszelsen, 1997) zet sinds 2015 dagelijks game-video’s op YouTube. Als één van de eerste Fortnite YouTubers van Nederland groeide zijn bekendheid samen met de populariteit van het spel. De video’s van Royalistiq zijn in totaal al meer dan 260 miljoen keer bekeken.

Alle reden dus om met een speelfilm te komen. Dat wordt de actiekomedie Royalistiq presents Game On waarin games per ongeluk tot leven komen. Aan Royalistic en zijn vrienden de uitdaging om zijn dorp te redden. Het scenario van de film is geschreven door Paul de Vrijer (De Ludwigs, Vakkenvullers). De overige castleden, onder wie bekende acteurs en influencers, worden binnenkort bekendgemaakt.

De opnamen van Royalistiq presents Game On gaan volgend jaar van start. De productie is in handen van Gates Pictures (De familie Slim, First Kiss). De releasedatum is nog niet bekend.


Deze video van Royalistiq is 2,5 miljoen keer bekeken

Bron: HFN/BM

Bericht delen