Vier meiden vertrekken naar Miami in de serie Au Pairs
woensdag 8 juni 2022

Vier meiden vertrekken naar Miami in de serie Au Pairs

Peuters met driftbuien en gameverslavingen, hostouders die extreme control freaks zijn of juist wekenlang niet thuiskomen: het nieuwe seizoen van de BNNVARA-serie Au Pairs zit er vol mee.

Noah (19), Emma (23), Imre (19) en Wendie (23) reizen voor drie maanden af naar Miami, ‘The City of Magic’, om daar aan de slag te gaan als au pair bij Amerikaanse hostgezinnen. Eenmaal aangekomen, krijgen ze het meteen flink voor hun kiezen: zo komt Wendie terecht in een huis vol rotzooi en uitpuilende wasmanden, en botsen de normen en waarden van Noah met die van haar hostouders. Hoe gaan de au pairs hiermee om?

Lukt het om een band op te bouwen met hun hostgezin of geven ze het op? Eén ding is zeker: deze ervaring verandert hun leven voor altijd. Het derde seizoen van Au Pairs is vanaf 21 juni iedere dinsdag om 20.25 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

De vier meiden zijn voor het eerst lange tijd van huis. En dat terwijl ze in een cruciale levensfase zitten op weg naar volwassenheid. De jongeren komen in aanraking met een andere cultuur, taal en sociale achtergronden. Dit zorgt niet alleen voor veel hilariteit, maar soms ook voor schokkende situaties.

Gelukkig hebben ze elkaar: ze delen tips en tricks en ontsnappen af en toe aan de hectiek, drukte en chaos van hun hostgezin door samen uitstapjes te maken. Want werken als au pair in Miami klinkt als een droombaan, maar is soms ook de hel op aarde.

Au Pairs is een coproductie van BNNVARA en Skyhigh TV.

Bron: BNNVARA/BM

Bericht delen