Uitreiking 3FM Awards 2021 is Fieldlab Evenement
woensdag 7 april 2021

Uitreiking 3FM Awards 2021 is Fieldlab Evenement

De 3FM Awards 2021 stonden al in het teken van het licht aan het eind van de tunnel, maar nu draagt het evenement er zelf aan bij. De awardshow op 15 april is namelijk een Fieldlab Evenement. Dat betekent dat duizend 3FM-luisteraars erbij kunnen zijn. Kaarten zijn vanaf nu te winnen via 3FM en vanaf woensdag 7 april om 10.00 uur ook in de verkoop beschikbaar.

Dat de awardshow in TivoliVredenburg onderdeel van de Fieldlab-testevenementen is geworden, betekent dat bezoekers wordt gevraagd om actieve medewerking in diverse onderzoeken en handelingen rondom het evenement. Daarnaast moet iedereen via een sneltest negatief getest zijn om binnen te komen.

Sharid Alles, zendermanager NPO 3FM: “Ik ben heel blij dat we met 3FM een bijdrage kunnen leveren aan het onderzoek dat Fieldlab doet met diverse evenementen. Tegelijkertijd maken we ons al langere tijd zorgen over de evenementensector die door corona hard geraakt wordt én over onze jonge doelgroep die tegen de muren opknalt van verveling. Initiatieven die ervoor zorgen dat het weer mogelijk is om evenementen te organiseren en de poppodia te openen, juichen we niet alleen toe; daar willen we aan bijdragen.”

3FM Awards 2021
Tijdens de 3FM Awards worden de awards uitgereikt door 3FM-dj’s Frank van der Lende, Eva Koreman en Sander Hoogendoorn, in de categorieën Beste Artiest, Beste Groep, Beste Album, Beste Samenwerking en 3FM Talent. Stemmen kan nog steeds en dat doe je hier.

Tijdens de show op 15 april worden deze awards uitgereikt en zijn er onder meer optredens van The Vices en Son Mieux. Chef’Special en het Metropole Orkest, Krezip, Nana Adjoa en 3FM Talent Froukje geven bovendien een uniek optreden via eerder opgenomen beelden.

Bron: NPO 3FM/BM

Bericht delen