Tweede seizoen Platenbazen op TV 538 en YouTube
woensdag 13 november 2019

Tweede seizoen Platenbazen op TV 538 en YouTube

De muzikale strijd tussen teamcaptains Wietze de Jager en Nesim el Ahmadi barst weer los in een nieuw seizoen van Platenbazen. In deze fanatieke muziekquiz wordt de muziek- en artiestenkennis van BN’ers flink op de proef gesteld.

Dit seizoen strijden onder meer Emma Heesters, bekend van Beste Zangers, dj-trio Kris Kross Amsterdam en rapper en Expeditie Robinson-kandidaat Akwasi mee in de teams van Nesim en Wietze. Met iedere week dezelfde vraag: wie zijn de ultieme platenbazen? Platenbazen is iedere dinsdag om 16.00 uur te zien op het YouTube kanaal van 538 en woensdag om 21.15 uur op TV 538. De zender is bij alle kabelaars te zien via kanaal 538 en via NLZiet.

Dit seizoen zijn er maar liefst tweeëndertig BN’ers te gast. Waaronder een aantal vaste vrienden van 538, maar ook nieuwe gasten zoals: Lucas & Steve, Jaimie Vaes, Danny Froger, Marije Zuurveld, Leafs, Ruben Annink en Mental Theo. De muzikale ondersteuning wordt dit seizoen verzorgd door een nieuwe huisartiest. Kimberly Fransens, onder meer bekend van The Voice of Holland, zal er samen met haar band iedere aflevering een feestje van maken.

Het eerste seizoen van Platenbazen was goed voor meer dan één miljoen views. In dat seizoen namen onder meer Mr. Polska, Bokoesam, Jessie Jazz, Donnie, Samantha Steenwijk en Danny de Munk deel aan de muziekquiz. De afleveringen zijn terug te zien op het YouTube kanaal van 538.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen