Tweede seizoen De Kluis vanaf 21 december op YouTube
vrijdag 20 december 2019

Tweede seizoen De Kluis vanaf 21 december op YouTube

Na het succes van het eerste seizoen komt De Kluis terug. Dit seizoen belooft beter, spannender en spectaculairder te worden. Acht teams van BN’er overvallers staan klaar om de kluizen van StukTV leeg te “roven”.

Lukt het de overvallers om TeamSTUK te slim af te zijn en de goudstaven voor het goede doel veilig te stellen? De Kluis is vanaf 21 december, 8 weken lang, iedere zaterdag vanaf 17.00 uur te zien op het YouTube-kanaal van StukTV.

Iedere aflevering zal een team van drie bekende Nederlanders, waaronder Jan Smit en Ali B, proberen om de kluis te kraken. Aan bewakers Giel, Thomas en Stefan de taak om dit te voorkomen. Ze hebben alleen geen idee wie er gaan komen en wanneer men gaat toeslaan. De mannen moeten dus continue alert zijn om de kluizen én een diamant beschermen.

Voor beide teams staat er een belangrijke prijs op het spel. Het winnende team zorgt ervoor dat één van de door de Nationale Postcode Loterij gesteunde goede doelen 10.000 euro ontvangt. Lukt het hen niet de buit veilig te stellen, dan is de eer aan TeamSTUK om een doel te kiezen.

“Met deze serie hebben we een extra reden om trots te zijn. Dankzij de samenwerking met de Nationale Postcode Loterij kunnen wij onze kijkers een toffe serie geven, maar ook een goed doel een warm hart toedragen”, aldus de makers.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen