TV 538-serie Class of 2020 start zaterdag
vrijdag 13 november 2020

TV 538-serie Class of 2020 start zaterdag

Acht bekende smaakmakers die op eigen wijze kleur gaven aan dit bijzondere jaar komen samen in de TV 538-serie Class of 2020. Roxeanne Hazes, Emma Heesters, Bilal Wahib, Monica Geuze, Famke Louise, Milan Knol, Kaj Gorgels en Jack $hirak vertellen in een open gesprek over hun afgelopen jaar.

Waarom zijn juist zij degenen die ons bijblijven, hoe hebben zij 2020 beleefd en wat nemen ze uit dit jaar mee naar de toekomst?

De deelnemers van Class of 2020 zijn talenten die dit jaar om verschillende redenen opvielen. Zij gaven dit jaar op geheel eigen wijze kleur aan 2020: een impactvol optreden, openlijk spreken over onzekerheden, sterker terugkomen na harde kritiek of een doorbraak bij een groot publiek.

In Class of 2020 worden de acht bekende ‘klasgenoten’ met elkaar op de klassenfoto gezet en iedere aflevering staat één klasgenoot centraal waarmee wordt teruggeblikt op zijn/haar jaar. Ze vertellen tijdens het maken van dit portret hun persoonlijke verhaal over succes, struggles, liefde en uitdagingen.

Dit wordt gecombineerd met backstage reality momenten en archiefmateriaal. En natuurlijk praten de deelnemers ook over en met elkaar. Aan het einde van de aflevering blikt de BN’er ook vooruit naar het nieuwe jaar, wat hoopt hij/zij dat 2021 zal brengen?

De eerste aflevering met Famke Louise staat vanaf zaterdag 14 november om 16.00 uur op het YouTube kanaal van 538 en wordt dinsdag 17 november om 21.30 uur uitgezonden bij TV 538. En vanaf dan verschijnt er iedere week een nieuwe aflevering waarin één BN-er centraal staat.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen