Tuvalu Media produceert Hiphop Stars voor BNNVARA
dinsdag 21 januari 2020

Tuvalu Media produceert Hiphop Stars voor BNNVARA

In het nieuwe BNNVARA-programma Hiphop Stars komen twee werelden samen, die van de BN’er en de hiphop-artiest. Danny de Munk, Ernst Daniël Smid, Soundos El Ahmadi, Fien Vermeulen, Goedele Liekens, Michiel Romeyn, Karin Bloemen en Gregory Sedoc worden in één maand getransformeerd tot moderne dichters en muzikale kunstenaars.

Ze krijgen hierbij intensieve begeleiding van gevestigde namen uit de hiphop scene. Coaches Cho, Keizer, Akwasi, Jayh Jawson en Lauwtje nemen de ongepolijste talenten onder hun hoede. Als duo’s schrijven en produceren ze een track die gebaseerd is op hun persoonlijke leven. Dit zorgt voor mooie, indringende, kwetsbare en grappige verhalen. Aan het einde van het traject treden ze als duo’s op in de Melkweg in Amsterdam. Voor kaarten en meer informatie over dit concert op 27 januari klik hier. Lezers van BM kunnen 50 procent korting krijgen met de code HHS20.

Het programma Hiphop Stars, geproduceerd door Tuvalu Media, is vanaf 21 maart iedere zaterdag om 20.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.

Glen Faria, bekend van onder andere de hit Duurt te Lang, is creatief eindverantwoordelijke voor alle acht nummers die de deelnemers hebben gemaakt. Glen over de BN’ers: “Het zijn allemaal fantastische talenten op hun eigen gebied. Maar dit hele proces vraagt om nieuwe skills en ‘swag’. Ik let er streng op dat we ze die skills bieden. Ze zijn zelf verantwoordelijk voor het laten zien van hun kwetsbaarheid en kracht.”

Bron: BNNVARA/BM

Bericht delen