TubeTrending: TheKitchyKitchen
zondag 2 februari 2020

TubeTrending: TheKitchyKitchen

In TubeTrending neemt kenner Bas van Teylingen een YouTuber, YouTube-kanaal of -serie onder de loep die hem in positieve of juist negatieve zin opviel. Wegens omstandigheden neemt Oane Born dit tijdelijk van hem over. Ditmaal in de spotlight: TheKitchyKitchen.

STERKE PUNTEN
TheKitchyKitchen is een kanaal voor iedereen die ook maar iets met koken te maken heeft. Of je nu Heel Holland Bakt-fan, student of een gelauwerde kok bent: van dit kanaal word je slimmer achter het keukenblok. Dat komt omdat host Claire Thomas, voormalig presentatrice bij network ABC, alles vlot en simpel uitlegt.”

CREATIVITEIT
“Haar video’s zijn knip-en-klaar opgenomen en vooral ook gemonteerd. De ene keer, bij een wat lastiger recept, met Claire in beeld achter de ingrediënten. De andere keer juist in een soort stop-motion-patroon. Zo krijg je in iets meer dan 40 seconden uitgelegd hoe je in een handomdraai watermeloencake maakt.”

ONDERSCHEIDEND
“Dit Amerikaanse kanaal onderscheidt zich van andere kook- en baktutorials door vooral back to basics te gaan. Geen ingewikkelde tierelantijnen en tóch voor ieder wat wils. Claires video’s zijn kort en bondig. Dat, in combinatie met haar eigen flair, maakt het kanaal zeer aantrekkelijk. Zeker als je even snel iets op tafel moet hebben!”

OVERALL RATING
❇❇❇ (maximaal 5 mogelijk)

Bron: BMY

Bericht delen