TubeTrending: Mastermilo82
zaterdag 9 november 2019

TubeTrending: Mastermilo82

In TubeTrending neemt Bas van Teylingen een YouTuber, YouTube-kanaal of -serie onder de loep. Eentje die hem recent in positieve of juist negatieve zin opviel. Nu in de spotlights? Een kanaal dat volgens Bas aan alle kanten klopt: Mastermilo82.

STERKE PUNTEN
“Milo, de bedenker en presentator van dit kanaal, doet nutteloze experimenten met auto’s, motoren en tanks. Hij zaagt ze doormidden, demonteert ze, maakt er stuntauto’s van en ga zo maar door. Puur entertainment en hartstikke gezond: 600.000 subs en erg goede views.”

CREATIVITEIT
“Het is weer eens wat anders dan slimen, pranks uithalen of sketches instuderen. Echt authentiek! Milo doet waar ‘ie zin in heeft: lekker lassen en slopen. Presentator Sascha Visser schijnt achter de schermen een beetje te helpen. Maar het is vooral Milo. Je blijft doorkijken, heel verfrissend.”

ONDERSCHEIDEND
“De video’s zijn goed gedraaid en gemonteerd en is niet fame driven. Het heeft een kop en een staart. Net als bij NikkieTutorials waarbij je weet wat er komt en wilt weten hoe het afloopt. Mijn advies? Engelstalig doorgaan en de hele wereld veroveren.”

OVERALL RATING
❇❇❇❇❇ (maximaal 5 mogelijk)

Bron: BMY

Bericht delen