TubeTrending: Dude Perfect
zaterdag 16 november 2019

TubeTrending: Dude Perfect

In TubeTrending neemt kenner Bas van Teylingen een YouTuber, YouTube-kanaal of -serie onder de loep die hem recent in positieve of juist negatieve zin opviel. Wegens omstandigheden neemt Oane Born dit deze keer van hem over. Nu in de spotlights? Een kanaal dat al een tijdje klopt als een bus en bij de top van de wereld hoort: Dude Perfect.

STERKE PUNTEN
“Non-stop op zoek naar dat ene shot, die ene voltreffer. Daar draait het om bij de machomannen van Dude Perfect. En wat de kijker niet weet, is hoe lang dat duurt, hoeveel takes dat kost. Want in de clip met foam vliegtuigen zoeft de eerste met een achterwaartse looping meteen door twee hoepels. Spektakel gegarandeerd!”

CREATIVITEIT
“Tyler, Coby, Cory, Cody en Garrett weten hun abonnees (en dat zijn er al bijna vijftig miljoen) keer op keer te boeien met een nieuwe, spectaculaire invalshoek. De ene keer nodigen ze ‘s werelds beste bowler uit voor een portie trick shots, de andere keer spelen ze een potje Go Kart Voetbal. Het resultaat is al meer dan negen miljard views in totaal.”

ONDERSCHEIDEND
“De heren voeren de mafste challenges uit en doen vervolgens alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Of, en het contrast kan niet groter, ze juichen alsof de jackpot op hun postcode valt. Tip: klik op Water Bottle Flip 2 en herbeleef de Bottle Flip Challenge van 2016. Dit is het kanaal voor de ultieme pietje-precies.”


Deze video is 240 miljoen keer bekeken

OVERALL RATING
❇❇❇❇❇ (maximaal 5 mogelijk)

Bron: BMY

Bericht delen