TubeTrending: David Dobrik
zaterdag 26 oktober 2019

TubeTrending: David Dobrik

In TubeTrending neemt Bas van Teylingen een YouTuber, YouTube-kanaal of -serie onder de loep. Eentje die hem recent in positieve of juist negatieve zin opviel. Nu in de spotlights? De Amerikaanse vlogger David Dobrick.

STERKE PUNTEN
“David is in 2013 begonnen op Vine en had daar 1.3 miljoen volgers. Inmiddels heeft hij 14,2 miljoen volgers op YouTube. Zijn video’s zijn niet te lang. David edit snel met hard-cuts waardoor de video’s niet langdradig worden en interessant blijven om naar te kijken. Het zijn een soort compilaties met louter hoogtepunten.”

CREATIVITEIT
“David maakt nu vlogs met zijn ‘Vlog Squad’ bestaande uit andere oud-Viners. Iedere vlog duurt exact 4.20 minuten. Davids video’s zijn niet per se heel creatief, maar de chemie tussen hem en zijn vrienden is heel vermakelijk om naar te kijken.”

ONDERSCHEIDEND
“Ondanks dat een deel van zijn video’s in scène zijn gezet en hij clickbait gebruikt in zijn thumbnails en titels, zijn heel heel veel mensen fan van deze jongen. En dat is een prestatie op zich. Het leverde hem al meer dan tien miljoen subs op.”

OVERALL RATING
❇❇❇❇ (maximaal 5 mogelijk)

Bron: BMY

Bericht delen