TubeTrending: Collin Abroadcast
Zaterdag 02 november 2019

TubeTrending: Collin Abroadcast

In TubeTrending neemt Bas van Teylingen een YouTuber, YouTube-kanaal of -serie onder de loep. Eentje die hem recent in positieve of juist negatieve zin opviel. Nu in de spotlights? Collin Abroadcast.

STERKE PUNTEN
“Collin Rodefer is een 31-jarige YouTuber die wereldwijd ‘fake markets’ afstruint. Van China tot Vietnam tot zelfs de Filipijnen. Deze markten verkopen veel nep merkkleding en vragen hier bizar hoge prijzen voor aan toeristen. Daar trapt Collin mooi niet in en die confrontatie maakt het spannend.”

CREATIVITEIT
“Wanneer een verkoper 285 dollar vraagt voor een paar nepschoenen komt Collin simpelweg met een tegenbod van 30 dollar. In het begin gaan de verkopers niet mee en verklaren ze hem voor gek, maar na een tijdje weet hij het toch altijd voor elkaar te krijgen.”

ONDERSCHEIDEND
“Collin leert je onderhandelen en zorgt ervoor dat jij je nooit laat oplichten in het buitenland. Het concept klinkt misschien simpel, maar toch weet hij je bij de les te houden. Zijn doorzettingsvermogen en brutaliteit maken de video’s zeer vermakelijk om naar te kijken. Tel daar het originele ontwerp in de montage bij op en zie daar: een succesvol kanaal.”

OVERALL RATING
❇❇❇❇ (maximaal 5 mogelijk)


Deze video van Collin Abroadcast is inmiddels 27 miljoen keer bekeken

Bron: BMY

Bericht delen