TubeTrending: Bram Krikke
vrijdag 11 oktober 2019

TubeTrending: Bram Krikke

In TubeTrending neemt Bas van Teylingen een YouTuber, YouTube-kanaal of -serie onder de loep. Eentje die hem recent in positieve of juist negatieve zin opviel. In deze aflevering Bram Krikke: een 24-jarige sidekick bij SLAM! die op het YouTube-kanaal van de radiozender tot voor kort de populaire rubriek Bram in de Buurt verzorgde.

STERKE PUNTEN
“Bram is bijzonder intelligent en heeft een heel hoog niveau humor. De items van Bram in de Buurt bedenkt, presenteert én monteert hij. Hij is dus multi-getalenteerd. Door de nuchtere rol die hij aanneemt, ontstaan bijna altijd hilarische fragmenten. Ook is Bram heel likeable, een soort anti-held. Recent heeft hij de laatste aflevering online gezet. Het is goed om op het hoogtepunt te stoppen.”

CREATIVITEIT
“De video’s die Bram maakt, zijn qua idee niet heel creatief. Hij gaat de straat op en vraagt mensen continu hetzelfde. De originaliteit zit meer in het gedrag en de humor van Bram. De voorbijgangers in zijn video’s hebben soms geen idee waar hij het over heeft, iets wat de situaties heerlijk ongemakkelijk maakt.”

ONDERSCHEIDEND
“Zijn intelligentie, humor en presentatievaardigheid maken van Bram een groot talent. Hij maakte begin dit jaar een muziektrack waarin ‘ie de hele Nederlandse radiowereld ‘roast’. Deze clip had binnen twee dagen meer dan een half miljoen views en is nog steeds trending op YouTube.”

Bron: BMY

Bericht delen