Trailer voor tweede seizoen Undercover
maandag 10 augustus 2020

Trailer voor tweede seizoen Undercover

Vanaf 6 september is het tweede seizoen van Undercover te zien op Netflix. Undercover is de eerste Belgisch-Nederlandse coproductie van Netflix.

Een klein jaar na de gebeurtenissen van seizoen één werkt Kim (Anna Drijver) bij Human Rights. Met hulp van haar ex-collega Bob (Tom Waes) leidt haar onderzoek naar illegale wapenhandel in Syrië naar de El Dorado Ranch, een country & western manege in het Belgische achterland.

Bob gaat undercover en probeert in de gratie te komen van de gebroeders Laurent en JP Berger, wapenhandelaars. Ondertussen zet Ferry Bouman (Frank Lammers) vanuit de gevangenis zijn zoektocht naar de ware identiteit van undercoveragenten Bob en Kim voort en ook Bobs puberdochter Polly wil te weten komen wie haar vader nu echt is.

De serie is geregisseerd door Eshref Reybrouck en Frank Devos. Netflix​ werkt​ samen​ met​ het Vlaamse productiebedrijf​ De​​ Mensen​, distributeur​ Dutch Filmworks​ en​ de VRT. Er is inmiddels ook al een derde seizoen van Undercover besteld door Netflix.

Bron: BM

Bericht delen