Top 40 Awards voor Racoon en Snelle
donderdag 28 januari 2021

Top 40 Awards voor Racoon en Snelle

Woensdagavond zijn door Qmusic-dj Domien Verschuuren de Top 40 Awards uitgereikt in Studio 21 in Hilversum.

Lars Bos, beter bekend als Snelle, heeft de Top 40 Award voor Beste Artiest in de wacht gesleept en Racoon had met Het is al laat toch de Grootste Hit van 2020 te pakken. Ook Davina Michelle, Miss Montreal, Bilal Wahib en DI-RECT ontvingen een Top 40 Award.

Met zijn noteringen in de Top 40 was Snelle de meest succesvolle artiest van het afgelopen jaar. Hij bewijst dat het snel kan gaan: vorig jaar verzilverde hij nog de award voor Beste Nieuwkomer. Die award ging dit jaar naar Bilal Wahib, die optrad met zijn hit Tigers.

De show opende met de muzikale samenwerking tussen Armin van Buuren en Duncan Laurence. Davina Michelle, die de Top 40 Award voor Beste Live Act in de wacht sleepte, sloot de show af met een medley van haar hits.

Presentator en Qmusic-dj Domien Verschuuren: “In deze bijzondere tijd weet muziek meer dan ooit te verbinden. Daarom wilden we de Top 40 Awards door laten gaan en hebben we een mooie show neergezet voor de mensen thuis. Volgend jaar hopen we weer in een volle, uitzinnige zaal te staan.”

Bron: Qmusic/BM

Bericht delen