Talpa Network Social lanceert lifestyle platform New Wave
vrijdag 20 september 2019

Talpa Network Social lanceert lifestyle platform New Wave

Het nieuwe jongeren lifestyle merk New Wave gaat van start. New Wave wil jongeren inspireren hun dromen na te jagen en daar ook naar te handelen. Het merk legt als partner in business van ambitieuze jongeren de komende tijd de basis voor een loyale community van jonge ‘goal’diggers. Jorik Scholten (Lil Kleine) is de eerste ambassadeur van New Wave.

“Wat wil je later worden”, is een vraag die jongeren niet meer boeit. Ze willen niet wachten tot ze ouder zijn om hun dromen na te jagen. Een nummer één hit maken, een miljoenencontract binnenslepen, internationaal topmodel worden of een eigen kledingmerk opzetten; ze willen er NU mee aan de slag. Leeftijdsgenoten gingen hen voor en inspireren hen om hun eigen plan te trekken op weg naar succes. “Jong geleerd, jong gedaan”, is hun credo. New Wave wil vleugels geven aan ambitieuze jongeren.

Waar veel jongerenmerken laten zien hoe een groots en meeslepend leven eruitziet, toont New Wave jongeren wat er nodig is om het leven waar ze van dromen na te jagen en werkelijkheid te maken. Het Youtube kanaal biedt formats waarin succesvolle jongeren aan het woord komen en handige tips en tools delen. Motivatie, inspiratie en het denken in mogelijkheden voeren de boventoon op het platform. New Wave krijgt ook andere extensies, onder meer op Instagram en er zal content van New Wave op KIJK te zien zijn.

New Wave gaat op donderdag 26 september op haar YouTube kanaal van start met Jorik’s life, een docuserie over de eerste ambassadeur van het nieuwe merk. Jorik leer je in de serie kennen als persoon achter de artiest Lil Kleine. Hij neemt je er ook mee in zijn leven als artiest, vader, zoon, vriend, miljonair en rasechte Amsterdammer.

Op maandag 30 september lanceert New Wave de volgende nieuwe serie Geld moet rollen. Hierin praten acht jonge talenten met documentairemaakster en presentatrice Linda Hakeboom over hun weg naar succes, aan de hand van hun meest memorabele aankoop. Linda gaat onder meer in gesprek met de YouTubers Hanwe, Gio Latooy, Qucee, Giel de Winter en de zusjes Reinders over hun modeonderneming.

New Wave opereert vanuit Talpa Network Social, het bedrijfsonderdeel van Talpa Network waarbinnen ook StukTV, Gierige Gasten en Social1nfluencers actief zijn.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen