Taboes worden doorbroken in Ik durf het bijna niet te vragen
vrijdag 24 juli 2020

Taboes worden doorbroken in Ik durf het bijna niet te vragen

Kots je je eten uit? Kick je op aandacht? Eens een dief altijd een dief? Kijk je neer op domme mensen? Kun je seks hebben zonder te breken?

In het derde seizoen van Ik durf het bijna niet te vragen rekenen onbegrepen Nederlanders af met vooroordelen waar zij dagelijks mee te maken krijgen. Ze geven moedig en openhartig antwoord op indringende en gedurfde vragen van kijkers om taboes en stigma’s te doorbreken.

In dit seizoen komen de volgende onderwerpen aan bod: extreem uiterlijk, hele dunne mensen, hoogbegaafden, ex-bajesklanten, pornostellen, armoelijders, liefde kent geen leeftijd en paragnosten. Ik durf het bijna niet te vragen is vanaf 4 augustus wekelijks om 22.05 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

In de eerste aflevering vertellen mensen met een extreem uiterlijk welke invloed vooroordelen en onbegrip hebben op hun dagelijkse leven, omdat zij tatoeages, piercings, een gespleten tong of scarifications hebben. Want mensen met lichaamsmodificaties zien er eng uit en zijn gevaarlijk. Daar moet je met een grote boog omheen lopen. Of niet?

Bron: BNNVARA/BM

Bericht delen