Sven Peetoom regisseert webserie Human Superfood
dinsdag 16 maart 2021

Sven Peetoom regisseert webserie Human Superfood

Marcelle Arriëns van Sekszusjes TV heeft een hoofdrol te pakken in een nieuwe webserie van NPO 3, waarvan de pilot woensdag 17 maart om 15.00 uur online komt.

Ook Loes Schnepper, bekend van De Edelfigurant, en Hugo Metsers, Mike uit GTST, hebben een rol in de serie. De serie heet Human Superfood en is geregisseerd door Sven Peetoom. Courageous Cinema is de producent.

In Human Superfood onderzoekt een stuntelige cameraploeg een sekte van dierenrechtenactivisten, vegans en klimaatstrijders die de oplossing hebben gevonden voor alle problemen van deze tijd. De oplossing is alleen nogal schokkend: het opeten van de grootste vervuilers in ons land. Om uit te zoeken of deze beweging deze idealen echt uitvoert, infiltreert de cameraploeg zich in de Human Superfood-beweging.

Marcelle Arriëns: “Het is absurd, mensen opeten. Maar door de serie ga je wel beter begrijpen wat ons drijft tot extreme gedachten.”

Regisseur Sven Peetoom: “Het project is mogelijk gemaakt door AVROTROS. De pilot is te zien op het YouTube-kanaal van NPO 3 en op npo3.nl. Het is een samenwerking met 3LAB, dus daar verschijnt de pilot ook online. De uiteindelijke hoeveelheid afleveringen is zes. Het NPO Fonds bepaalt naar aanleiding van het succes van de pilot of de serie verder gerealiseerd wordt. De lengte van de eerste aflevering is 15 minuten.”

Bron: BM

Bericht delen