Sublime lanceert The Sublime Weekend Mix by DJ Rob Manga
dinsdag 30 juni 2020

Sublime lanceert The Sublime Weekend Mix by DJ Rob Manga

Het marktaandeel van Sublime op vrijdag zit flink in de lift. Het bereik van de middagshow Funky Friday en de late night show Sublime Smooth zijn beiden gestegen in de laatste metingen. Om de vrijdagavond compleet te maken, lanceert Sublime op vrijdag 3 juli het nieuwe radioprogramma The Sublime Weekend Mix by Rob Manga.

The Sublime Weekend Mix by Rob Manga zal elke vrijdag te horen zijn na Funky Friday, tussen 19.00 en 21.00 uur. De Amsterdamse dj Rob Manga stond eerder in het voorprogramma van onder andere Chaka Khan, Nile Rodgers & Chic, Gregory Porter, Angie Stone, Earth, Wind & Fire en De La Soul. Manga stond acht keer op North Sea Jazz en creëerde een grote achterban door tien jaar lang zijn eigen clubavonden in Paradiso te organiseren. De nieuwe show brengt een non-stop mix met de lekkerste funky, soulvolle en dansbare vibes.

Funky Friday, waarin dj Jaap Brienen het weekend feestelijk inluidt met de beste soul-, jazz-, funk- en discoplaten, zag het marktaandeel in een jaar tijd stijgen met 33 procent. Het late night programma Sublime Smooth, gepresenteerd door Francis Broekhuijsen, met een mix van relaxte en romantische balads en bijzondere ‘spoken word’-items, groeit volgens recente metingen met 43 procent.

Sebastiaan van Rijnsoever, Managing Director van Sublime: “We willen met Sublime meegaan met de ‘groove’ van het leven en de dag van onze luisteraars. De vrijdagmiddag en -avond vormen de overgang tussen de werkweek en het weekend, waarin luisteraars zin hebben in ontspannen en samen een feestje bouwen.”

Bron: Sublime/BM

Bericht delen