StukTV komt met De Stilste Show
vrijdag 29 mei 2020

StukTV komt met De Stilste Show

Zet de drie mannen van StukTV bij elkaar en het is al snel een vrolijke en vooral luidruchtige chaos. Maar wat gebeurt er als juist datgene, wat voor hen zo gewoon is, verboden wordt?

In De Stilste Show strijden Giel, Thomas en Stefan én een wisselende BN’er op humoristische wijze tegen elkaar… en de geluidsbarrière. Wie produceert tijdens opdrachten de meeste decibels en zal de consequenties moeten ervaren? Je ziet het vanaf zaterdag 30 mei op het YouTube-kanaal van StukTV.

In deze nieuwe gameshow geldt slechts één overkoepelende regel: maak GEEN geluid! Iedere week ontvangen de mannen van StukTV één gast, waaronder Henry van Loon, Igmar Felicia, Sylvana IJsselmuiden en Milan Knol, die deze muisstille uitdaging ook aan gaat. En dat klinkt vooraf makkelijker dan gedacht.

De vier spelers krijgen namelijk iedere aflevering 6 uiteenlopende en hilarische strafopdrachten voor hun kiezen. Via loting wordt het lot van de deelnemers bepaald… Wie kan geluidloos een bak ijswater incasseren? En wie lukt het om een milkshake uit de terror-blender te drinken, zonder een kik te geven? Fluisteren, lachen, schreeuwen; echt alles wordt gemeten, ook als je staat toe te kijken! De speler met de meeste decibels is de verliezer van de aflevering en zal nog één straf moeten ondergaan… tot groot plezier van de anderen.

De serie De Stilste Show is zes weken te zien op het YouTube-kanaal van StukTV, vanaf zaterdag 30 mei om 17.00 uur.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen