Stefan Jurriens van StukTV gaat tijdelijk offline
zondag 10 november 2019

Stefan Jurriens van StukTV gaat tijdelijk offline

Stefan Jurriens, presentator van het YouTube-kanaal StukTV, stopt tijdelijk met werken. Dit maakte hij zondag bekend via Instagram.

Jurriens schrijft dat hij zijn leven geweldig vindt, maar dat hij er door constante drukte geen plezier meer in heeft: “Ik heb gemerkt dat ik de laatste tijd niets meer echt mee krijg, voel of ervaar. Ik heb gemerkt dat ik me vaker slecht voelde dan goed. Ik heb gemerkt dat mijn leven op automatische piloot stond. En dat ik nergens meer echt zin in had.”

Dit bericht bekijken op Instagram

TIME OUT 24/7 – 365 dagen per jaar pieken. 7 jaar lang. Opdrachten. Series. Shows. Afspraken. Social Media. Privé. Een druk maar geweldig leven. Maar het gaat allemaal zooooo snel. Ik heb gemerkt dat ik de laatste tijd niets meer echt mee krijg, voel of ervaar. Ik heb gemerkt dat ik me vaker slecht voelde dan goed. Ik heb gemerkt dat mijn leven op automatische piloot stond. En dat ik nergens meer echt zin in had. Niks voor mij! Dus tijd om daar iets aan te doen. Ik heb besloten om te stoppen met werken en om te stoppen met social media. Even pas op de plaats. Even tijd voor mezelf. Even offline. Wanneer ik precies terug kom kan ik op dit moment nog niet zeggen. Niet getreurd: we hebben al een hoop toffe dingen opgenomen waar ik nog gewoon bij ben. En Giel en Thomas gaan nu tijdelijk toffe dingen maken zonder mij. Tot snel! X Stefan

Een bericht gedeeld door Stefan Jurriëns (@stefanstuktv) op

De 27-jarige YouTuber zal dus voorlopig stoppen met zijn online werkzaamheden. Jurriens begon StukTV in 2012, samen met Giel de Winter en Thomas van der Vlugt. Inmiddels is StukTV met 2,27 miljoen abonnees het grootste Nederlandstalige YouTube-kanaal. In 2018 werd het gekocht door Talpa. De andere presentatoren gaan wel verder met StukTV, bevestigt Jurriens. “Giel en Thomas gaan nu tijdelijk toffe dingen maken zonder mij.”

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen