Spuiten en Slikken Sekstest 2021 op NPO 3
zaterdag 30 januari 2021

Spuiten en Slikken Sekstest 2021 op NPO 3

Hoe goed is jouw kennis over seks, seksualiteit en genderidentiteit? Wat heb je nooit geleerd tijdens seksuele voorlichting maar had je wel willen weten?

Emma Wortelboer, Jurre Geluk en Dzifa Kusenuh nemen je mee op sexpeditie. Van je eigen lichaam tot dat van een ander, van het beste tijdstip om het te doen tot seks in de toekomst. De Spuiten en Slikken Sekstest 2021 is op 31 januari om 20.00 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

De presentatoren bespreken in de studio alle ins en outs over seks voor, tijdens en na de lockdown, het aanhoudende geweld tegen LHBTQ+ers, het doorsturen van nudes, porno versus realiteit maar ook seks met consent en menstruatiekosten. Ze vieren de vagina, omdat het zo’n geweldig orgaan is en maken superspermasmoothies om de kwaliteit van sperma te verbeteren.

Het BN’er-panel bestaat uit onder anderen Koen Kardashian, YouTuber Jessie Maya, presentator Eva Eikhout, YouTuber Nienke Plas en rapper Poke. Wie is aan het eind van de avond de enige echte sexpert, en wie heeft er weer heel wat bijgeleerd?

De Spuiten en Slikken Sekstest 2021 is voor de sexperts, de bedweters en de virgins. Voor iedereen in de regenboog en ergens daarbuiten. In 25 vragen ontdekken de bekende Nederlanders in de studio en het zoom-publiek alles over de verschillende sekses en gender, consent en trends. Kijkers kunnen live meespelen via de NPO 3-app en de beste thuisspeler maakt kans op een mooie prijs.

Bron: BNNVARA/BM
Foto: Wessel de Groot/BNNVARA

Bericht delen