SLAM! verwelkomt meer dan 50 dj’s tijdens ADE
woensdag 19 oktober 2022

SLAM! verwelkomt meer dan 50 dj’s tijdens ADE

Woensdag barst Amsterdam Dance Event (ADE) los. Als je er niets van wilt missen, dan ben je bij het radiostation SLAM! aan het juiste adres. Met een line-up van meer dan 50 dj’s maakt de zender zich op voor bijna 40 uur live radio vanaf ADE.

De grootste nationale en internationale top-dj’s nemen plaats achter de unieke let dj-booth van SLAM!, zoals Armin van Buuren, James Hype, Joris Voorn, Kapuchon (Afrojack), Lucas & Steve, Nicky Romero, R3hab, Sam Feldt, Sunnery James & Ryan Marciano en vele anderen. Ook doet de radiozender verslag van de tofste acties en feesten in Amsterdam. SLAM! ADE start woensdagmiddag om 16.00 uur en is tot en met zaterdag live te horen via radio én te bekijken via het YouTube kanaal SLAM! Music, SLAM! TV en Twitch.

SLAM! is onlosmakelijk verbonden aan Amsterdam Dance Event. Het station brengt al jarenlang live radio vanuit de hoofdstad en weet daarmee miljoenen luisteraars én kijkers van over de hele wereld – van Zuid Amerika tot aan Azië en de rest van Europa – naar zich toe te trekken. De reden om dit jaar weer terug te keren en het nóg grootser aan te pakken. De SLAM!-studio verhuist speciaal voor ADE naar het Room Mate Aitana Hotel. Vanaf deze locatie wordt er bijna 40 uur unieke radio en tv gemaakt.

SLAM! ADE is van – woensdag 19 oktober tot met zaterdag 22 oktober – te volgen via de radio, het YouTube kanaal SLAM! Music, SLAM! TV en Twitch. Op woensdag, donderdag en zaterdag van 16.00 tot 00.00 uur en op vrijdag de hele dag met de SLAM! MixMarathon.

Bron: SLAM!/BM
Foto: Armin van Buuren

Bericht delen