Singletown gaat vrijdag van start op discovery+
woensdag 5 januari 2022

Singletown gaat vrijdag van start op discovery+

Aanstaande vrijdag is de eerste presentatieklus van Loiza Lamers en Rijk Hofman voor discovery+ te zien.

Het duo presenteert het allereerste Nederlandse seizoen van Singletown waarin vijf koppels op de ‘relatie-pauzeknop’ drukken en als tien exen de Singletown-appartementen intrekken. Singletown is vanaf vrijdag 7 januari wekelijks te zien op discovery+.

Bekijk hieronder spannende momenten uit de eerste aflevering.

In Singletown begint voor de nieuwbakken exen het herontdekken van hun vrijheid. Elk koppel heeft zo een eigen reden om aan het Singletown-experiment mee toen. Het ene stel hoopt uit de beproeving te komen met meer duidelijkheid over de toekomst en het andere stel wilt de loyaliteit binnen de relatie testen.

Loiza en Rijk organiseren voor hun groep exen vermakelijke uitjes en wilde huisfeesten waar de exen potentiële dates beter kunnen leren kennen. Wanneer er een klik ontstaat regelt het presentatieduo een romantisch 1-op-1 afspraakje waar de Singletown-exen weer even proeven van het single-datingleven en kunnen aftasten of de nieuwe date naar meer smaakt.

De kandidaten krijgen flarden mee van wat hun ex met die nieuwe dates allemaal uitspookt en dit zorgt soms voor verrassend pijnlijke momenten… Gelukkig zijn Loiza Lamers en Rijk Hofman ook ter plaatse om de koppels bij te staan wanneer het leven in Singletown hen zwaar valt. Ook organiseren zij de terugkerende ‘hartenceremonies’. Hier geven de exen aan of zij door willen met hun verse single-leven óf liever weer huiswaarts keren als koppel. Alleen denken beide exen daar niet altijd hetzelfde over…

Singletown is vanaf vrijdag 7 januari tot en met vrijdag 11 maart wekelijks te zien op discovery+.

Bron: Discovery Benelux/BMY

Bericht delen