Singer-songwriter MEAU uitgeroepen tot NPO 3FM Talent
dinsdag 26 oktober 2021

Singer-songwriter MEAU uitgeroepen tot NPO 3FM Talent

MEAU is uitgeroepen tot NPO 3FM Talent van 2022. Dat heeft Timur Perlin bekendgemaakt in zijn lunchshow Timur. Acts die tot NPO 3FM Talent worden benoemd staan op het punt van doorbreken en kunnen rekenen op uitgebreide support van de radiozender.

Eerder waren dat Kensington en Chef’Special, momenteel maken Banji, Antoon en Froukje deel uit van het traject dat 3FM in het leven heeft geroepen om de meest veelbelovende nieuwe Nederlandse artiesten allround te steunen. Zo is de muziek van MEAU de komende tijd veelvuldig te horen op 3FM, komt ze langs in de studio voor live optredens en is ze te vinden op de online- en social kanalen van 3FM. Daarnaast maakte Timur bekend dat MEAU toegevoegd is aan de line-up van Eurosonic/Noorderslag in Groningen.

De in Utrecht wonende MEAU is al een jaar te horen op NPO 3FM. Dat begon toen ze opviel bij 3FM-dj Timur Perlin en veelvuldig gedraaid werd. MEAU is één van de meest opvallende en eigenzinnige Nederlandstalige singer-songwriters van dit moment. Ze viel meteen in de smaak bij 3FM-luisteraars door ze mee te nemen met pakkende en herkenbare verhalen waar ze over zingt.

De olievlek verspreidde zich snel binnen 3FM: met haar huidige single Dat Heb Jij Gedaan staat ze inmiddels op de 3FM-playlist en gooit ze hoge ogen op streaming. Momenteel speelt MEAU veel live nu dat weer mogelijk is en is ze onder andere op tour met Suzan & Freek. Dit alles terwijl ze nog maar net de Herman Brood Academie heeft afgerond. Wat 3FM betreft is dit pas het begin.

Bron: NPO/BM

Bericht delen