Shortcutz zoekt filmtalenten voor project Amsterthem
woensdag 5 juli 2023

Shortcutz zoekt filmtalenten voor project Amsterthem

Amsterthem, het nieuwste filmproject van Shortcutz met onder andere Canon als partner, is van start gegaan en aanstormende filmtalenten kunnen zich hier nu voor inschrijven.

Met Amsterthem worden unieke en aansprekende verhalen van Amsterdammers vastgelegd in zeven short films. Het project viert de diversiteit van de stad Amsterdam met haar multiculturele centrum vol met creatieve zelfexpressie en het ontluikende talent van beginnende filmmakers.

Ben jij een filmmaker in spé en wil jij ook deel uit maken van dit unieke filmproject: join the ride en meld je nu aan! Shortcutz Amsterdam heeft zichzelf gevestigd als een dynamisch platform voor opkomend filmtalent en biedt een ontspannen en informele setting om hun werk, en daarmee hun unieke verhalen, te laten zien aan elkaar, om in contact te komen met het publiek, maar ook met gerenommeerde professionals uit de industrie – zowel nationaal als internationaal.

Canon deelt de visie van Shortcutz om aanstormend filmtalent een podium te bieden, hun de kans te bieden om zich verder te ontwikkelen en hun carrière een kickstart te geven. Met Amsterthem bieden Shortcutz, Canon en overige partners geselecteerde filmmakers alle benodigde middelen om hun filmidee tot leven te brengen, waaronder € 3.500 aan productiegeld. Als partner biedt Canon specifiek de benodigde professionele apparatuur – camera’s en lenzen – en de (technische) begeleiding hierin van een expert.

Bron: Shortcutz/BM

Bericht delen