Satirische webserie Rare Tijden bij KPN
dinsdag 26 mei 2020

Satirische webserie Rare Tijden bij KPN

Rare Tijden is de titel van een nieuwe satirische webserie van producent CCCP over een bedrijf dat ten tijde van de coronacrisis probeert te overleven.

De serie Rare Tijden speelt zich grotendeels af in de arena van een video vergader-app en biedt een inkijkje bij een bedrijf in crisistijd met veel herkenbare situaties gespeeld door Bas Hoeflaak, Tina de Bruin, Ferdi Stofmeel, Loes Schnepper en Nora El Koussour. De zesdelige serie, onder regie van Mattias Schut, is vanaf donderdag 28 mei wekelijks te zien op kpn.com/raretijden.

Regisseur Mattias Schut: “Een groot deel van Nederland heeft zich de afgelopen maanden heel snel thuis moeten maken in de virtuele kantoortuin. Dat inspireerde tv-schrijvers om een satire rond een bedrijf in crisis te maken die zich volledig afspeelt in een video vergader-app.”

Yvette Belt–Beekman, verantwoordelijk voor marketing communicatie bij KPN, “Nog nooit eerder was technologie als verbindende factor zo relevant voor de Nederlandse samenleving. Met een vleugje humor laten we in Rare Tijden zien hoe moeilijk en soms ook hilarisch deze tijden zijn. We merkten aan het sentiment online dat er na een wat zwaardere periode, behoefte was aan luchtigheid over de corona situatie. Dit content format leent zich daar perfect voor.”

Manager Ton (Ferdi Stofmeel) komt er in Rare Tijden achter dat leidinggeven op afstand helemaal niet zo eenvoudig is als het lijkt. In de dagelijkse video meetings zet hij alles op alles om zijn bedrijf te redden, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Lukt het hem om zijn opstandige team weer in het gareel te krijgen?

Rare Tijden is geschreven door Stephan ter Borg, Dennis van de Ven, Simoon Hermus en Mark Muller. De serie is geproduceerd door CCCP.

Bron: KPN/BM

Bericht delen