Round up BMY Talent Day
donderdag 14 oktober 2021

Round up BMY Talent Day

Met vier evenementen was BMY goed vertegenwoordigd tijdens Dutch Media Week 2021. Een dag die compleet in het teken stond van aanstormend talent en young professionals.

Met onze Matchmaking Sessies koppelden we aanstormend talent aan mediabedrijven in de hoop dat de vonk zou overslaan. Gebeurde dat, dan lag een mooie stageplek in het verschiet. Aansluitend reikten we de prijs uit voor Mediatalent van het Jaar. Anne van der Velden van BNNVARA liet Balou Crezee (ITV Studios) en Jorn Roelofs (EMG) achter zich en mocht uit handen van NPO directeur Frans Klein haar prijs in ontvangst nemen.

Tijdens de Creative Cup kregen elf studententeams de kans om hun format idee te pitchen bij de absolute mediatop: Frans Klein (NPO), Peter van der Vorst (RTL) en Paul Römer (Talpa). Zij kozen alle drie hun favoriet en gaan kijken zij met de teams het idee daadwerkelijk kunnen realiseren. We sloten de dag af met de Mediaquiz. Onder het toeziend oog van quizmaster Joost Koning streden teams voor het tweede jaar op rij voor die felbegeerde Mediaquiz-bokaal.

Bron: BM

Bericht delen