Recordaantal stemmen voor NPO FunX DiXte 1000
vrijdag 8 november 2019

Recordaantal stemmen voor NPO FunX DiXte 1000

De luisteraars van NPO FunX hebben gesproken en dit jaar met een recordaantal stemmen de urban lijst der lijsten bepaald: de FunX DiXte 1000.

Van zaterdag 9 tot en met zondag 15 november staat FunX volledig in het teken van de allerbeste urban tracks. En daar stopt het niet bij: vrijdagavond wordt de DiXte in de Escape in Amsterdam afgetrapt met optredens van Broederliefde, Numidia en Ashafar. Ook is de DiXte 1000 Speakertour met pop-up feestjes en de DiXte Karaoke nog te vinden in Den Haag en Almere. Elke avond presenteren Fernando en Ouassima een speciale avondshow vol challenges en covers met bekende artiesten. Alles is live te volgen via FunX.nl, de FunX app en FunX social media.

Numidia, Henkie T, Chip Charlez, Ashafar en Broederliefde trappen de week vrijdagavond af met de DiXte 1000 Kick-Off Party in de Escape in Amsterdam. Kaarten zijn niet te koop, maar verdeeld onder de stemmers van de FunX DiXte 1000. Ook wordt de top 5 van de lijst tijdens het feest bekend gemaakt. De nummer 1 volgt pas op vrijdag 15 november om 19.00 uur en blijft dus tot het laatste moment spannend. Kijk voor de lijst en meer informatie op funx.nl/dixte1000.

Ook dit jaar is de FunX Speaker tijdens de DiXte 1000-week in het land te vinden. Kom op dinsdag 12 november langs bij InHolland in Den Haag en op woensdag 13 november bij Echnaton Zwolleweg in Almere voor pop up-party’s en de DiXte Karaoke.

Elke avond hoor je tussen 20.00 – 00.00 uur de DiXte 1000 Avondshow, gepresenteerd door FunX dj’s Fernando Halman en Ouassima Tajmout. Tijdens deze show schuiven Murda, Numidia en Chivv aan voor covers/mash-ups en live acts. Ook zijn er autotune challenges met Qucee, Ouassama & Bilal (Mocro Maffia) en Selma Omari.

Bron: NPO/BM

Bericht delen