Realityserie met Dave Roelvink over vaderschap op discovery+
woensdag 2 maart 2022

Realityserie met Dave Roelvink over vaderschap op discovery+

Dave Roelvink probeert alle ballen in de lucht te houden als kersverse vader in de realityserie Daddy Dave. Samen met vriendin Jazzlyn Dusoswa probeert hij de verschillende hindernissen van het ongeoefende ouderschap te overwinnen.

Gelukkig staan familie en vrienden steeds paraat om bij te springen. Of dit nou is om een flesje te geven of de kleine Dean in slaap te wiegen met een Hazes-nummer. Daddy Dave is vanaf donderdag 3 maart wekelijks te zien op discovery+.

Van draaitafel naar commode
Dave Roelvink is vader geworden! Met dit nieuws werd eind vorig jaar groot gekopt toen baby Dean werd geboren. Andere nieuwskoppen dan we gewend zijn over de vaak wat rebelse Dave Roelvink. Maar nu is het dan toch écht tijd om zijn wilde haren te verliezen.

De stoere en uitgelaten zoon van volkszanger Dries Roelvink verwisselt een vrij zorgeloos bestaan met dj-optredens en gym-sessies voor een hectisch leven van een vader vol nieuwe verantwoordelijkheden. Nu moeten de dagelijkse bezigheden gecombineerd worden met het vader zijn en dat vereist soms een knap staaltje ‘jongleren’. Zo zit het werk er na een avondje draaien voor dj Dave nog niet op en wordt er nu doorgehaald met het geven van flesjes in plaats van in de club…

Het begint
In de eerste aflevering van Daddy Dave is het meteen zover! De weeën bij Jazzlyn zijn begonnen en met vluchtkoffer en al scheurt Dave zijn vrouwlief naar het ziekenhuis. Eenmaal aangemeld in het ziekenhuis volgen er voor Jazzlyn 36 zware en lange uren. ‘We maken er een lang weekend van, hij lijkt z’n vader wel’, horen we Dave grappend zeggen.

Wanneer dan uiteindelijk de bevalling begint, kijkt Dave niet ‘de poort’ in zoals hij dit zelf verwoordt. Dat heeft het stel in samenspraak besloten aangezien ze dit niet bevorderlijk vinden voor de rest van hun liefdesleven. Na drie hele uren persen komt baby Dean gezond en wel ter wereld. Wanneer hij in de armen van zijn kersverse vader wordt gelegd zijn de tranen van geluk niet meer te stoppen.

Daddy DaveCredits
Opdrachtgever: discovery+
Productiebedrijf: Tuvalu Media
Producent: Remco van der Kruk, Emiel Neervoort, Justine Huffmeijer
Eindredactie: Femke Christis
Productieleiding: Tom Nierop
Productie: Yasmijn van Tetering
Camera: Romée Heetman, Lotte Grimberg
Montage: Odine ten Herkel
Presentatie/cast: Dave Roelvink, Jazzlyn Dusoswa, Dean Roelvink
Vormgeving: Jeroen Burghout
Lengte (in minuten): 25
Aantal afleveringen: 6
Gedraaid op (camera): Sony FX6
Datum eerste uitzending: Daddy Dave is vanaf donderdag 3 maart wekelijks te zien op discovery+

Bron: Discovery Benelux/Tuvalu Media/BM

Bericht delen