Puberende Bejaarden vanaf 25 juni op StukTV
vrijdag 24 juni 2022

Puberende Bejaarden vanaf 25 juni op StukTV

Na een rebels eerste seizoen, komt StukTV vanaf zaterdag 25 juni met zes nieuwe afleveringen en één making-off aflevering van Puberende Bejaarden.

Hierin houden Giel, Thomas en Stefan mensen voor de gek vanuit de personages van drie nieuwe oude mannen: opa Arie (Giel), opa Jaap (Thomas) en opa Karel (Stefan). De oudjes ondernemen zonder kwade bedoelingen soms wat ongemakkelijke activiteiten en maken verborgen camera grappen met omstanders. Hun kwajongensstreken lopen echter soms een beetje uit de hand, waardoor zij al meerdere malen de landelijke media hebben behaald.

Het motto van de opa’s is: het leven vieren en de boel op z’n kop zetten! Wat echter niemand weet, is dat de drie heren helemaal niet bejaard zijn. Het zijn Giel, Thomas en Stefan van StukTV, die door middel van goede grime onherkenbaar zijn gemaakt.

In de eerste aflevering is te zien dat de opa’s van het eerste seizoen zijn overleden. Twee zijn gecremeerd, maar opa Gijs (Giel) wilde graag begraven worden. De drie opa’s zorgen ervoor dat hij op gepaste wijze zijn laatste rustplaats krijgt, in een perkje midden op straat. De opa’s komen hierdoor in aanraking met de politie en er gebeuren ook ongemakkelijke ongelukjes met de doodskist..

Puberende Bejaarden is vanaf zaterdag 25 juni om 17.00 uur, zeven weken lang te zien op het YouTube-kanaal van StukTV.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen