PowNed lanceert Slaapkamer Dates
donderdag 13 juli 2023

PowNed lanceert Slaapkamer Dates

In de nieuwe PowNed-webserie Slaapkamer Dates geen eindeloze chatgesprekken die nergens toe leiden of ongemakkelijke afspraakjes in een fancy restaurant. Gewoon een eerste date tussen twee mensen op zoek naar liefde, bij iemand thuis in de slaapkamer.

Slaapkamer Dates verschijnt vanaf nu elke woensdag om 16.00 uur op het YouTube-kanaal van NPO 3 en NPO3.nl. In elke aflevering worden twee singles aan elkaar gekoppeld voor een drie uur durende slaapkamerdate.

Wie hopen ze te ontmoeten en wat voor romantisch tijdverdrijf hebben ze bedacht? Valt de slaapkamer bij de bezoekende date in de smaak of zijn er absolute no go’s? En kan de gastheer of vrouw een beetje koken of wordt het een belletje naar de plaatselijke sushikoerier? Na drie uur maakt het koppel de balans op: wordt het aju en tot nooit meer ziens of duiken de twee al het bed in?

In de eerste aflevering zijn we in Eindhoven, waar danseres Gaya in haar slaapkamer op date gaat met de vlot gebekte horecaboy Marnix. Deze gezellige match lijkt niet meer stuk te kunnen. Maar hoe reageert Marnix als hij hoort dat Gaya ooit nog model zou willen staan voor de Playboy? Kan Gaya de botte grapjes van Marnix waarderen of blijkt het toch een afknapper?

Slaapkamer Dates is te bekijken op het YouTube-kanaal van NPO 3 en kan wekelijks vooruit worden gekeken op NPO3.nl. Kijkers die ook op slaapkamerdate willen, kunnen zich nog steeds aanmelden bij de Cupido’s van de PowNed-redactie via kandidaat@powned.tv.

De serie staat onder eindredactie van Wouter van Couwelaar, de productieleider is Michelle van Deijck en EMG Blue Label heeft de faciliteiten verzorgd.

Bron: PowNed/BM

Bericht delen