Planet Finance in een kwartier
vrijdag 10 februari 2023

Planet Finance in een kwartier

Staat Planet Finance al tijden op de kijklijst, maar heb je nog geen tijd gevonden om je onder te dompelen? Op het YouTube-kanaal van Tegenlicht vind je afleveringen die niet langer duren dan vijftien minuten. Dan ben je binnen een mum van tijd op de hoogte.

De inflatie is hoog, spaargeld levert weinig op en beleggen via een app is makkelijk en goedkoop. Een nieuwe generatie zoekt daarom zijn fortuin op de financiële markt. Maar weten deze miljoenen nieuwe beleggers wel hoe deze markt werkt?

In zes afleveringen neemt regisseur Marije Meerman de kijker mee naar Planet Finance, een parallelle wereld waar geld te verdienen is als je denkt te weten wat de toekomst brengt. De serie is elke maandag te volgen op NPO 2 en op YouTube staan nu korte versies.

Marije Meerman reist langs een bonte stoet van traders, shortsellers en valutagoeroes, door een onvoorspelbare en veelal ondoorzichtige wereld waar rendement lonkt. Een wereld met de reputatie dat je er slapend rijk kunt worden en werkend arm blijft.

Bron: VPRO/BM

Bericht delen