Piemels kleien met de Sekszusjes
vrijdag 7 februari 2020

Piemels kleien met de Sekszusjes

Sekszusjes TV is een serie van de VPRO, die te zien is op het YouTube-kanaal van NPO 3. Nadat Krista en Marcelle in het eerste seizoen van Sekszusjes TV hun eigen schaamlippen kleiden, zijn nu jonge heren aan de beurt. Twee jongens vertellen openhartig over hun piemel en hun onzekerheden terwijl ze hem na-kleien.

De zusjes gaan met vijf gekleide piemels de straat op om de meningen te peilen. Ook spreken ze een piemelexpert over prestatiedruk en erectiestoornissen, én douchen ze met een voetbalteam waar steevast met boxer aan gedoucht wordt.

In de volgende afleveringen bespreken Krista en Marcelle anale seks en hun ervaringen hiermee; waarom vindt de een het wel lekker en de ander niet? En zijn er tips om het zo goed mogelijk te doen? In de aflevering over schaamhaar onderzoeken de zusjes wat ze van hun eigen schaamhaar vinden. Waarom voelen ze de druk om zich kaal te scheren?

En ze praten over vingeren en aftrekken, want daar open over zijn is nog een steeds een taboe. Waarom schamen ze zich voor het feit dat ze masturberen? Een gesprek over sexual consent mag niet ontbreken: hoe kun je aanvoelen dat je iets wel of niet wil? En hoe maak je het uitspreken van consent nog een beetje sexy?

Het eerste seizoen van Sekszusjes TV was een online succes: de zusjes wisten 1,6 miljoen views te genereren op YouTube. De eerste aflevering van het tweede seizoen is nu te zien op het YouTube-kanaal van NPO 3.

Bron: VPRO/BM

Bericht delen