Oudejaarsspecial MINDF*CK: kijkers kunnen fragmenten kiezen
woensdag 13 november 2019

Oudejaarsspecial MINDF*CK: kijkers kunnen fragmenten kiezen

AVROTROS heeft de 50 leukste fragmenten uit de afgelopen seizoenen van MINDF*CK geselecteerd, en nu is het aan de kijker. Welk fragment is favoriet?

De kijkers kunnen hun stem uitbrengen en de fragmenten met de hoogste score komen in de Oudejaarsspecial van MINDF*CK. Deze speciale uitzending van MINDF*CK is op dinsdag 31 december 2019 om 20.30 uur te zien op NPO 1.

Victor Mids: “Oudejaarsavond is toch dé avond waarop we terugblikken. Het leek ons leuk om dit jaar de kijkers te vragen wat hen het meest is bijgebleven. Tijdens mijn optredens in het land hoor ik vaak van mensen welke illusie of experiment hun favoriet is. Voor de één is dat de illusie met Matthijs van Nieuwkerk, voor de ander geblinddoekt autorijden met Frans Bauer of toch de jongen die op mijn commando zijn telefoon in het water gooit. We hebben een voorselectie gemaakt en mensen kunnen online hun stem uitbrengen op hun meest memorabele MINDF*CK. Ik ben heel erg benieuwd wat de uitkomst gaat zijn. Op de avond zelf ga ik de illusies natuurlijk op geheel eigen wijze aan elkaar praten.”

Bron: AVROTROS/BM

Bericht delen