Online serie Je Moeder terug bij MTV
vrijdag 8 november 2019

Online serie Je Moeder terug bij MTV

Op 14 november om 16.00 uur lanceert MTV na het succes van de eerste serie een tweede seizoen van de online show Je Moeder. Wekelijks zullen bekende Nederlandse YouTube-sterren en artiesten aangepakt worden in de ring en vallen er rake grappen.

Onder leiding van MTV-gezicht Channah Koerten en nieuwe MTV-host Noah Zeeuw zullen de deelnemers de battles met elkaar aangaan. MTV dropt vanaf 14 november iedere donderdag om 16.00 uur een nieuwe aflevering op het YouTube-kanaal van MTV Nederland en MTV België.

In de ring battlen de deelnemers in drie rondes vol gevatte one-liners. Channah en Noah begeleiden en coachen de deelnemers zo goed mogelijk. De vloggers en artiesten hebben een enthousiaste achterban die hen aanmoedigt en zo ontstaan er twee kampen die het tegen elkaar opnemen. In de eerste ronde is het meteen tijd voor de klassieke grappen over Je Moeder. De tweede ronde wordt een stuk persoonlijker: de deelnemers kunnen nu elkaar te grazen nemen. De derde en tevens laatste ronde bestaat uit één keiharde knock-out grap. Channah en Noah bepalen uiteindelijk wie de beste ’trash-talker’ van de avond wordt.

In de eerste aflevering gaan twee bekende YouTubers elkaar weer burnen in de arena van Je Moeder. Mees Dix en UberQuin gaan de ultieme battle aan met elkaar. Wie van hen gaat deze roast tot het einde halen en hoeft niet uit te huilen bij zijn moeder? De serie Je Moeder wordt geproduceerd door Hot Pepper.

Bron: Viacom/BM

Bericht delen