NikkieTutorials en Warner Bros. maken samen webserie
vrijdag 27 september 2019

NikkieTutorials en Warner Bros. maken samen webserie

NikkieTutorials en Warner Bros. International Television Production Netherlands (WBITVP NL) hebben de nieuwe online serie Nikkie to the Rescue! gelanceerd. Deze serie is exclusief te zien op het YouTube kanaal NikkieTutorials. Het is het eerste resultaat van de samenwerking die visagiste en content creator Nikkie de Jager en producent WBITVP NL zijn aangegaan.

In Nikkie to the Rescue! helpt Nikkie mensen wereldwijd met grote en kleine beauty noodgevallen. Zo maakt zij een bruid klaar voor de grote dag en voorziet zij een volledig American Football-team van een nieuwe look.

Nikkie de Jager: “Naast tutorials, samenwerkingen met celebrities en andere series wil ik altijd vernieuwende videocontent blijven maken. Nikkie To The Rescue! is voor mij dé serie om op een andere manier mensen te helpen met mijn passie voor make-up. Ik ben ontzettend trots op deze serie én dat deze gratis te zien is op mijn kanaal.”

“Met meer dan 1.1 miljard views is het YouTube kanaal van Nikkie de afgelopen 11 jaar uitgegroeid tot een kanaal met een enorm bereik. In Warner Bros. ITVP Nederland hebben wij voor dit project een fantastische creatieve partner gevonden die samen met ons de grenzen verlegt van online videocontent”, zegt de manager van Nikkie, Wes van Os.

De eerste aflevering is 15 september online gekomen en inmiddels meer dan 800.000 keer bekeken.

Bron: Emerce/BM

Bericht delen