Nieuwe serie MTV Flashback gestart met Bilal Wahib
zondag 28 november 2021

Nieuwe serie MTV Flashback gestart met Bilal Wahib

In de eerste aflevering van de nieuwe online serie MTV Flashback neemt zanger, rapper en acteur Bilal Wahib plaats op de bank bij Quinty Misiedjan. Hij speelde in diverse Nederlandse films en televisieseries, waaronder Nieuwe Buren, SpangaS, Mocro Maffia en Commando’s.

Tijdens het openhartige gesprek duiken ze terug in het verleden van Bilal, en wordt er gesproken over zijn nieuwe album, verdeelde liefde voor zowel zingen als acteren, zijn kinderwens en zijn plan om platenlabel Top Notch te verlaten. En natuurlijk over het grootste dieptepunt dat een paar maanden geleden zijn hele leven overhoop gooide: hij bood een 12-jarige jongen geld om zijn geslachtsdeel te tonen tijdens een livestream op Instagram.

Over MTV Flashback
In MTV Flashback neemt presentatrice Quinty Misiedjan een bekende gast mee on a trip down memory lane. Wat was zijn of haar favoriete muzieknummer of spelcomputer? Wie was zijn of haar favoriete leraar of beste vriend of vriendin?

Op de relax-bank wacht de bekende gast af wat er op de old school beeldbuis verschijnt die voor hem en de presentatrice staat. Dit kan een item zijn waar de bekende gast vroeger gek op was, een oude schoolfoto of een video van een oude vriend/bekende die de gast al jaren niet heeft gezien en die met een mooie anekdote komt.

Bron: ViacomCBS/BM

Bericht delen