Nieuwe presentatoren van Spuiten en Slikken zijn bekend
vrijdag 19 januari 2024

Nieuwe presentatoren van Spuiten en Slikken zijn bekend

Emma Wortelboer en Jurre Geluk stoppen na zeven jaar als presentatoren van Spuiten en Slikken en geven het stokje over aan Ralph de Boer, Roos Haarsma en Diva Brons.

Diva is bekend van haar deelname aan Echte Meisjes in de Jungle en The Bachelor. Ralph en Roos hebben allebei de BNNVARA-Academy afgerond en zijn van redacteuren van Spuiten en Slikken uitgegroeid tot presentatoren van het legendarische BNNVARA-platform.

Het trio gaat de komende tijd volop aan de slag met nieuwe series, documentaires en podcasts. Ze zijn voor het eerst samen te horen in De Spuiten en Slikken Podcast waarin ze de actualiteit rondom seks en drugs bespreken en je een kijkje achter de schermen geven. De eerste aflevering van De Spuiten en Slikken Podcast is vanaf dinsdag 23 januari wekelijks te beluisteren via je favoriete podcast app of te zien op het YouTube-kanaal van Spuiten en Slikken.

Diva Brons: “Ik ben opgegroeid met Spuiten & Slikken. Als 14-jarige puber met een grote mond riep ik altijd dat ik later bij BNNVARA ging werken, want daar kon je tenminste jezelf zijn. Dat deze droom nu werkelijkheid wordt had ik nooit kunnen bedenken. Ik vind het leuk om mezelf in nieuwe werelden te verdiepen. Ik heb heel veel zin om samen met Roos en Ralph de werelden binnen seks en drugs te ontdekken en mensen te inspireren om zichzelf te zijn.”

Ralph de Boer: “Voor mij is Spuiten en Slikken een soort XTC-trip. Spannend, maar vooral één gelukzalige euforische reis naar andere werelden. Ik heb heel veel zin om iedereen daarin mee te nemen. Ik heb al warm mogen draaien met Aan ’t Werk en kan niet wachten te knallen op nog meer content met een ongelooflijk sterk nieuw team. Ik heb zin om in verschillende subculturen en scenes te duiken om zo een nieuw publiek te bereiken. Ook mag ik Jurre’s Date overnemen waarin ik de gasten de kleren van het lijf mag vragen. Stay tuned in deze trip!”

Roos Haarsma: “De seksuele voorlichting op mijn middelbare school was ronduit belabberd. Het gaf me vooral vraagtekens over hoe het dan wél moest en het stelde me teleur dat het vooral over hetero’s en niet zwanger worden ging. Om ervoor te zorgen dat jongeren niet met dezelfde frustrerende vragen blijven zitten, wil ik niets liever dan ‘Spuiten en Slikken’ maken. Ik hoop dat ik voor velen de grote zus word op het gebied van seks en drugs die ik zelf ook had kunnen gebruiken.”

Nieuwe series
Naast de podcasts gaan Roos, Ralph en Diva ook eigen series maken. Zo maakt Roos het programma Klopt Da Wel Of Nie Dan, waarin ze test of producten wel doen wat ze beloven. Word je van een love joint echt geil? En kun je makkelijk je eigen vagina klonen?

Ralph tovert het programma Jurre’s Date om tot Ralph’s Blind Date. In dit programma gaat Ralph in gesprek met mensen over wie velen al snel hun mening klaar hebben; zoals mensen met een voetfetisj, alcoholverslaving of iemand die seksverzorger is. Ralph vraagt deze mensen het hemd van het lijf. Waar zijn die vooroordelen op gebaseerd en zijn ze wel terecht?

Ralph’s Blind Date en Klopt Da Wel Of Nie Dan wisselen elkaar vanaf zondag 21 januari wekelijks af op het YouTube-kanaal van Spuiten en Slikken. Ralph trapt aanstaande zondag om 14.00 uur af. Zijn eerste gast is niemand minder dan Jurre Geluk om nog wat handige tips los te peuteren.

Bron: BNNVARA/BM
Foto: Wessel de Groot/BNNVARA

Bericht delen