Nieuw programma Wat Flix Je Me Nu op GoodLIFE Radio
woensdag 3 februari 2021

Nieuw programma Wat Flix Je Me Nu op GoodLIFE Radio

Lifestylezender GoodLIFE Radio start op vrijdagavond 5 februari om 18.00 uur met het nieuwe programma Wat Flix Je Me Nu. In het programma worden de leukste streamingtips over series, documentaires en films voor in het weekend besproken.

Het aanbod van streamingdiensten groeit hard. Het wordt steeds lastiger om te ontdekken welke serie bij je past of welke film je lekker met het hele gezin kunt gaan kijken. In Wat Flix Je Me Nu bespreken streamusketeers Heleen de Geest, Ferry van Beek, Sander Kerklaan en Guidinc. expert Irma Tomas wekelijks films, series en documentaires die te zien zijn op streamingdiensten als Netflix, Videoland en Disney+.

Met meningen, boeiende discussies, praktische kijktips en in elke uitzending een BN’er (Bekende Netflixer) over wat hem of haar aan het scherm gekluisterd houdt. In de eerste uitzending op GoodLIFE Radio is Sabine Wendel te gast, beter bekend als Sabine uit Big Brother. Ze bracht onlangs het boek Big Sister uit.

Programmamaker Ferry van Beek: “Waanzinnig leuk om Sabine Wendel als gast te hebben. Niet alleen kan zij ons als ervaringsdeskundige vertellen wat je moet kijken als je in quarantaine zit, ze is ook deelneemster geweest aan de moeder aller reality shows. We zijn dan ook benieuwd of dit genre op haar bingelijstje staat.”

Onder de titel Wat Flix Je Me Nu zijn de streamusketeers al eerder gestart met een tweewekelijkse podcast. Deze is te beluisteren via Watflixjemenu.nl of via bekende podcastkanalen als Breaker, Google Podcasts, Overcast, Pocket Casts, RadioPublic en Spotify.

Wat Flix Je Me Nu is vanaf vrijdagavond 5 februari tussen 18.00 en 19.00 uur wekelijks te horen op GoodLIFE Radio.

Bron: GoodLIFE Radio/BM

Bericht delen