NEP heeft ruim 150 vacatures
zaterdag 27 november 2021

NEP heeft ruim 150 vacatures

Facilitair bedrijf NEP heeft wereldwijd 4800 medewerkers. De Nederlandse vestiging heeft 900 mensen in vaste dienst. Het bedrijf zoekt nu ruim 150 nieuwe collega’s, waaronder talenten voor meer dan 50 verschillende functies.

Dat betreft alle vakgebieden, van cameramensen tot IT-ers tot video editors, geluidsmensen, graphics operators en noem maar op. Ralf van Vegten, Managing Director van de Nederlandse vestiging, meldt bij Spreekbuis dat NEP een apart event heeft bedacht: de #UPNEXT Experience Tour.

“Op donderdag 2 december is iedereen die belangstelling heeft om bij ons te komen werken van harte welkom op het Media Park in Hilversum. Ze krijgen alle aspecten van ons bedrijf te zien. En dat zijn er nogal wat, want NEP is een groot en veelzijdig mediatechnologieconcern.”

“Alle goed gemotiveerde mensen met talenten en belangstelling voor mediatechnologie zijn meer dan welkom. Hopelijk zien we ze allemaal bij de #UPNEXT Experience Tour. Volledig coronaproof, dus we checken de corona-app, houden ons aan alle maatregelen en doen de tour in kleine groepen.”

Bron: Spreekbuis/BM

Bericht delen